بلدرچین - سلوی کویر

آدرس: اصفهان -کاشان -آران و بیدگل ___ تلفن: 09131630113
سه شنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۴، ۲۱:۳۶ ب.ظ

بلدرچین - سلوی کویر

آدرس: اصفهان -کاشان -آران و بیدگل ___ تلفن: 09131630113

بلدرچین - سلوی کویر

تفاوت را احساس کنید.
فروش
جوجه یک روزه - تخم بلدرچین - گوشت بلدرچین – جوجه مولد – تخم بلدرچین خوراکی – تخم بلدرچین نطفه دار
و ارائه مشاوره رایگان در زمینه پرورش، خرید، فروش ایجاد شده برای اطلاعات بیشتر 09131630113 تماس بگیرید.
باتشکر روح اله دست افکن

طبقه بندی موضوعی
بایگانی
پیوندها

۲۲ مطلب در تیر ۱۳۹۵ ثبت شده است

جهت سفارش 

 

مقایسه قیمت

 

و کیفیت محصولات

 

با ما تماس بگیرید.

 

روح اله دست افکن:  0113  163  0913

 

دمای نگهداری جوجه بلدرچین در 10 روز اول

منبع حرارتی باید 24 ساعت قبل از ورود جوجه ها آماده و روشن شده باشد. در بیشتر کشورهای دنیا، معمولی ترین و ارزانترین راه جهت گرم کردن سالنها، استفاده از مادر مصنوعی برقی میباشد. در کشور ما، ایران، منابع حرارتی دیگری چون گاز، میتوانند جایگزینی برای سوخت کل سالن باشند.

 ورود جوجه بلدرچینها به سالن پرورش، نیازمند 99 درجه فارنهایت یا سی و هفت و دو دهم تا 38 درجه سانتیگراد دما میباشد. بعد از هفته اول در هر هفته یک و نیم تا 2 درجه دما را کاهش دهید تا اینکه دما آنقدر پایین بیاید که بدون منبع حرارتی پرورش را ادامه دهید.

در واقع خود جوجه ها وضعیت حرارتی سالن پرورش را با تجمع دور منبع حرارت، یا دور شدن از آن نشان میدهند. خیلی دور بودن جوجه ها از منبع، نشانه دمای بالا و خیلی نزدیک بودن آنها به منبع نشانه دمای پایین سالن است. بهترین و عادی ترین وضعیت دمایی سالن پرورش، زمانی است که جوجه ها در کل سالن پرورش، بطور تقریبا یکسانی گسترده باشند.

لازم به ذکر است که تامین نور کافی در هفته اول و خصوصا سه روز اول، بسیار اهمیت دارد. لامپهای مورد استفاده بهتر است با رنگ قرمز انتخاب شوند. رنگ قرمز با توجه به طبیعت پرندگان، هم باعث آرامش آنها میشود و هم از خودخوری (کانی پالیسم) جلوگیری میکند. ضمن اینکه باید نور کافی جهت پرورش جوجه ها در طول دوره حدودا 42 روزه پرورش، تامین گردد.

پیشنهاد میشود در بدو ورود جوجه ها، از آب گرم محتوی شکر، ویتامین و الکترولیت برای آبخوری ها استفاده شود. این مواد محلول در آب، در کاهش استرس حمل و نقل جوجه بلدرچینها، از کارخانه جوجه کشی تا سالن پرورش، کمک میکنند.

جوجه بلدرچینها بسیار کوچکند و خطر افتادن آنها در آب و غرق شدن و تلفات، وجود دارد. بنابر این باید از آبخوری هایی استفاده شود که جوجه ها بتوانند از آن آب بخورند اما نتوانند وارد آن شوند.

اطمینان حاصل فرمایید که بلدرچینها در طول دوره پرورش، در محیطی آرام و راحت به سر میبرند.


پوسته تخم پرندگان، یک ساختار خاص از مواد معدنی است که محتویات تخم را در مقابل میکروارگانیزمها، محافظت میکند.

97 درصد پوسته تخم مرغ از کربنات کلسیم تشکیل شده است. وزن پوسته هر تخم مرغ حدود 6 گرم میباشد. بنابر این هر مرغ در هر تخم گذاری نیاز به 6 گرم کربنات کلسیم دارد. و با توجه به اینکه بسیاری از مرغها لازم است برای روزهای متوالی تخم گذاری کنند، تامین کربنات کلسیم برای مرغ امری ضروری است.

کربنات کلسیم، 40 درصد کلسیم دارد. بنابر این 2.5 گرم کلسیم (40 درصد از کل وزن پوسته) باید در مدت زمان 18 تا 20 ساعت، به منطقه تشکیل پوسته حرکت کند تا پوسته تخم مرغ را تشکیل دهد. کلسیمی که از خون پرنده مصرف میشود بیش از 30 میلی گرم نیست، بنابر این پوسته تخم مرغ بیش از 80 برابر کلسیم موجود در خون میباشد.

منابع تامین عنصر کلسیم برای تشکیل پوسته تخم مرغ

یکم: محتوای غذای مصرفی و از طریق روده و جریان خونی پرنده

دوم: ذخایر جمع شده در مغز استخوان؛ این ذخایر در طول مدت زمانی که پوسته تشکیل نمیشود، در مغز استخوان ذخیره میشوند.

کلسیم خوراک

رایج ترین منبع کلسیم در خوراک مرغان تخم گذار، سنگ آهک است که درصد بالایی از آن، کربنات کلسیم است. این ماده معدنی به خوبی توسط پرنده هضم میشود.

قابل ذکر است که بدانیم، اتمهای سنگ آهک پس از شکسته شدن، به یونهای کلسیم و کربنات تقسیم میشوند و یونهای کلسیم و کربنات، دوباره جهت تشکیل پوسته باید ترکیب شوند.

منبع دیگر کلسیم برای مرغان تخم گذار، صدف دریایی است که تقریبا 38 درصد کلسیم دارد. لازم به ذکر است که صدف دریایی قیمت کمتری نسبت به کربنات کلسیم دارد

پرورش دهندگان در بسیاری از مواقع، از هر دو محصول جهت تامین کلسیم مورد استفاده مرغان تخم گذار استفاده مینمایند.

 

بلدرچین پرنده ای با جثه بسیار کوچک و بازدهی بسیار زیاد در میان پرندگان است. ژاپنی ها این پرنده کوچک را یوزورا (uzura) مینامند و صدها سال است که آن را پرورش میدهند. مستعمرات اولیه آمریکایی به آن بلدرچین کتاب مقدس (bible quail) میگفتند. در مصر باستان به آن پرنده فرعون لقب داده بودند چون پرنده مخصوص و مورد علاقه فراعنه بود. گذشتگان دریافته بودند که بلدرچین ویژگی های مهمی دارد؛ پرنده ای است که در زمان بسیار کمی به رشد و بازدهی بسیار بالا نایل میشود و از نقطه نظر اقتصادی بسیار با ارزش است.

به گفته محققین بیش از 16 نوع بلدرچین در جهان وجود دارد که معروفترین آن بلدرچین ژاپنی Coturnix quail است که در اکثر کشورهای جهان تولید میشود.

شرایط پرورش بلدرچین

1- این پرنده در مقایسه با جوجه مرغ به مواظبت کمتری نیاز دارد و متقابلا رشد بسیار سریع و تخم گذاری بیشتری دارد.

2- فضای کم و غذای کمتری نیاز دارد.

3- پرورش بلدرچین نسبت به انواع دیگر پرندگان، سود آوری بیشتری دارد.

4- در برابر انواع بیماری ها بسیار مقاوم است.

5- در 5 تا 6 هفتگی تخم گذاری را شروع میکند و در 6 تا 7 هفتگی به بلوغ کامل میرسد. (البته مدیریت صحیح بسیار حایز اهمیت است). در 8 تا 11 هفتگی به تولید کامل تخم گذاری میرسد. و این تولید در سطح یک پرنده در طول یک سال میتواند تا 250 عدد برسد، اگر چه بعد از یک سال تولید و میزان بازدهی آن به شدت کاهش می یابد.

6- حداقل وزن تخم بلدرچین 10 گرم و حد اکثر آن به 14 تا 15 گرم میرسد.

مراحل تولید و رشد جوجه بلدرچین

1- تخم بلدرچین نطفه دار، در طول 17 تا 18 روز داخل دستگاه جوجه کشی (Incubator)، مطابق با شرایط طبیعی به جوجه تبدیل میشود. البته این مدت در داخل دستگاه ممکن است کمتر باشد.

2- بلافاصله بعد از درآمدن جوجه، میبایست شرایط لازم جهت آغاز به رشد و ادامه رشد فراهم شود. که در این باره روشهای گوناگونی وجود دارند.

3- از 1 تا 18 روزگی تقریبا تمامی پرهای پرنده رشد کامل می یابند و پس از آن نیاز کمتری به منبع حرارتی خواهد بود.

محصولات

تخم بلدرچین در اکثر کشورهای دنیا در سبد غذایی خانوار قرار گرفته است. در ژاپن از تخم بلدرچین به عنوان یک دارو استفاده میشود و خواص زیادی برای آن ذکر گردیده که از حد این نوشتار فراتر است. 

 

گوشت بلدرچین بسیار خوشمزه و بسیار کم چربی میباشد و هیچگونه بوی ناخوشایندی ندارد. طریقه پخت آن مانند گوشت سایر پرندگان میباشد و از آنجا که طبیعت گرمی دارد، برای افراد مسن و کودکان توصیه گردیده است.


روش نگهداری جوجه بلدرچین در روزهای نخستین


یکی از مهمترین و حساسترین مراحل پرورش بلدرچین، مراقبت از جوجه های جدیدالورود است.

هنگامی که جوجه ها از دستگاه جوجه کشی بیرون می آیند، برای ادامه زندگی، نیازمند مکان گرم و خشک میباشند. دمای محل پرورش، به منظور گرم بودن جوجه ها میبایست از 36.5(سی و شش و نیم) تا 38 درجه سانتیگراد (حدود 100 درجه فارنهایت) باشد. همچنین، محل پرورش باید دارای امکانات آب، برق و محلی برای تغذیه پرندگان باشد.

استفاد از بستر سالن به منظور پرورش جوجه ها

یکی از روشهای پرورش جوجه بلدرچین ها، قرار دادن جوجه در بستر سالن میباشد که در این صورت میتوان اقدام به پرورش تعداد قابل توجهی پرنده در یک زمان نمود. بدین شکل که ابتدا بخشی از سالن را با استفاده از ورقهای فلزی محصور میکنیم، جوجه ها را در داخل این بخش تغذیه و بعد از چند روز در سالن پرورش رها میکنیم. در ابتدا میتوان تعداد 100 جوجه بلدرچین را در یک متر مربع تغذیه نموده و بعد از چند روز ، این میزان جوجه را به 50 قطعه در هر متر مربع تقلیل داد.
پرورش دهندگان باید در این روش، پیوسته مراقب سرمای کف و آلودگی ها باشند و بهتر است که مکان پرورش قبل از ورود جوجه ها بطور کامل، ضدعفونی گردد.

بی توجهی به این موارد، علیرغم مقاوم بودن جوجه بلدرچین، ممکن است باعث بیماری و تلفات جوجه ها گردد.

آب و غذای جوجه بلدرچین

پرورش دهندگان بلدرچین میتوانند با مراجعه به مراکز تهیه و توزیع خوراک دام و طیور، غذای مناسب بلدرچین را تهیه کنند. روش دیگر این است که مواد تشکیل دهنده غذای بلدرچین را به صورت مجزا تهیه کرده و آنها را توسط آسیاب و میکسر، مخلوط کنند.

هنگام تهیه غذای بلدرچین توجه داشته باشید که غذای جوجه بلدرچین در چند روز اول، باید کاملا آردگونه باشد. ذرات درشت به منقار جوجه بلدرچین آسیب میرساند.

تعداد ظروف آبخوری: به ازای هر 50 تا 100 بلدرچین، حداقل یک ظرف آبخوری لازم است.

حرارت
به مرور که جوجه بلدرچین ها بزرگ میشوند، نیاز گرمایی آنان کاهش میابد و هر هفته میبایست درجه حرارت را کاهش داد. قاعده این است که دما در هر هفته، 3 درجه نسبت به دمای هفته قبل، کاهش یابد. شاید بهترین درجه حرارت بعد از 3 هفتگی تا زمان کشتار، 23 تا 26 درجه سانتیگراد باشد.

بلدرچین های ژاپنی، در 6 تا 8 هفته، به سن بلوغ میرسند.

 

برگرفته از سایت پرورش پرندگان شکاری بلوط قرمز؛شارلوت ویرجینیا، آمریکا 

                      ضد عفونی سالن های پرورش بلدرچین (پرورش ماکیان)

یکی از اساسی ترین و ضروری ترین اقدامات در راستای پرورش انواع طیور، ضد عفونی سالنهای پرورش قبل از ورود پرندگان به سالن است. این کار باید با دقت بالا صورت پذیرد و بی احتیاطی در آن ممکن است خسارات جبران ناپذیری به بار آورد.

مراحل مختلف ضد عفونی و آماده سازی سالن پرورش بلدرچین

          مرحله اول: تخلیه لوازم و تجهیزات و کود از سالن پرورش بلدرچین

       آب خوری، دان خوری، کود و ضایعات طیور دوره قبل، باید به طور کامل از سالن تخلیه گردند. تا حد امکان از پخش کود و پَر در خارج از سالن، جلوگیری شود.

مرحله دوم: تعمیرات سالن پرورش بلدرچین 

       در صورتی که سالن نیاز به تعمیرات داشته باشد، باید تعمیرات در این مرحله صورت گیرند.

     مرحله سوم: شستشوی سالن پرورش بلدرچین

       ابتدا برق سالن به طور کامل قطع گردد، دستگاههای تهویه و دیگر لوازم برقی مانند کلیدها، پریزها و لامپها به طور کامل جهت جلوگیری از نفوذ آب پوشانیده شوند.

شستشو با آب گرم پرفشار و محتوی مواد ضد عفونی کننده از سقف سالن شروع شده و به دیوار و کف سالن پرورش بلدرچین، ادامه می یابد. سعی شود کلیه زوایا و گوشه های سالن، شسته شوند.

بهتر است بعد از این مرحله، سالن پرورش بلدرچین مجددا با آب تمیز پر فشار، شسته شود.

     مرحله چهارم: ضد عفونی تجهیزات مرغداری

       آب خوری ها و دان خوری ها در خارج از سالن، ابتدا با آب گرم پرفشار محتوی مواد ضد عفونی کننده و سپس با آب گرم تمیز پر فشار، به طور کامل شسته شوند. سپس به داخل سالن آورده شده و در محل مناسب نصب شوند.

     مرحله پنجم: نصب توری

            نصب توری در پشت پنجره ها، به منظور جلوگیری از ورود پرندگان وحشی و حیوانات وحشی، ضروری است.

     مرحله ششم: مقدمات ورود جوجه بلدرچین به سالن پرورش بلدرچین

            24 ساعت قبل از ورود جوجه بلدرچین ها به داخل سالن، آبخوری ها از آب پر شوند و بخاری ها روشن گردند.



پرورش بلدرچین، لذت بخش، جالب، سرگرم کننده و سودآور است. اما مراقب باشید که همچنین می تواند پرهزینه باشد و در نهایت ممکن است مشکلات جبران ناپذیری به وجود آورد.
مهم نیست که شما کجا زندگی می کنید؛ برای سرگرمی یا برای تولید درآمد این کار را انجام می دهید؛ مهم این است که چگونه با اطمینان پرورش و تولید بلدرچین را شروع نمایید.

شما می خواهید کار پرورش بلدرچین را شروع نمایید، اما با کوهی از سوالات رو به رو هستید. اگر می خواهید پرورش بلدرچین را بدون ضرر دادن و بدون تلفات و یا نگرانی از تخم نکردن بلدرچین های تخم گذار انجام دهید، ضروری است که نکات زیر را به صورت دقیق مورد مطالعه قرار دهید:

1. هزینه شروع کار چقدر است(با چه میزان سرمایه می توان شروع کرد)؟

2. چه مقدار فضا برای پرورش بلدرچین نیاز داریم و آیا فضای کافی در اختیار داریم؟

3. چه وسایلی جهت پرورش نیاز داریم؟ محل فروش این وسایل کجاست؟

4. مادر مصنوعی چیست و در پرورش جوجه ها چه نقشی ایفا می کند؟

5. چه نوع قفسی برای پرورش بلدرچین نیاز داریم؟

6. از کجا می توانید تخم بلدرچین با کیفیت تهیه کنید؟

7. در هنگام خرید به چه مواردی باید دقت کرد و چه سوالاتی را باید پرسید؟

 اگر اولین باری است که اقدام به پرورش چنین پرنده ای می نمایید، به شما توصیه می شود که از تعداد کم شروع نمایید. در ابتدا هزینه ها را پایین نگه دارید. سعی کنید اطلاعات خود را در مورد پرورش بلدرچین، افزایش دهید و در قدم بعد، به مساله تعداد بپردازید.


یکی از فاکتورهای مهم در پرورش بلدرچین، دانش تغذیه است؛ چه نوع غذایی در چه زمانی و چگونه به بلدرچین بدهیم تا در عین سلامتی، بهترین رشد را داشته باشد. در این نوشتار سعی گردیده است که روشهای غذا دادن، مقدار و نوع غذا، و اینکه چه چیزهایی از مواد غذایی سلامتی بیشتری در پرورش به دست میدهند، مورد بررسی قرار گیرند.

نکته بسیار مهمی که باید در تغذیه بلدرچین مورد توجه قرار گیرد، این است که تغذیه اولیه نباید خیلی سنگین باشد. غذای مورد نیاز که هم مفید و هم از نظر اقتصادی به صرفه باشد را میتوان از مراکز تهیه و توزیع خوراک دام و طیور تهیه نمود که به صورت تقریبی فرموله شده است.

قبل از اینکه یاد بگیریم چگونه بلدرچین را تغذیه نماییم، لازم است که بدانیم به چه علتی بلدرچین پرورش میدهیم؟ پرورش بلدرچین گوشتی، در تغذیه کاملا متفاوت است با پرورش بلدرچین تخم گذار.

تغذیه بلدرچین بر اساس سن پرنده

نوع بلدرچین مهم نیست. جوجه بلدچین و بلدرچین های جوان را باید با جیره اولیه یا starter تغذیه نمود. علت آن است که جوجه های درحال رشد به پروتئین، ویتامین و مواد مغذی بیشتری جهت رشد ایده آل نیاز دارند.

هنگامیکه جوجه بلدرچین ها به سن 7 تا 8 هفتگی رسیدند، باید بدانید که از پرورش بلدرچینها چه میخواستید؟
معمولا بلدرچین تا پایان 6 هفتگی آماده کشتار است و میتوان برنامه کشتار را برای آنها اجرا نمود. اما چنانچه میخواهید آنها را به بلدرچینهای تخم گذار تبدیل کنید، لازم است از جیره مخصوص بلدرچین تخم گذار استفاده کنید. جیره بلدرچین تخم گذار باید به میزان کافی دارای کلسیم و فسفر باشد.

در نوشتارهای آینده، چند نمونه از جیره های غذایی مورد نیاز بلدرچین، ارائه خواهند گردید.

 

برگرفته از وبسایتهای معتبر خارجی

 



خیر! نه همیشه. عده ای از مردم نسبت به تخم مرغ حساسیت دارند اما تخم بلدرچین حساسیت زا نیست. درواقع محتویات تخم بلدرچین نه تنها حساسیت ایجاد نمیکنند، بلکه به لطف نوع پروتئین موجود در آن، با حساسیت و آلرژی مبارزه مینماید. این نوع پروتئین اغلب در داروهای ضد حساسیت استفاده میشود.

ضمنا ثابت شده است که تخم بلدرچین کمک موثری در میزان کاهش آلرژی ها دارد.

کسب و کار با حقوق عالی


به یک نماینده جهت فروش محصولات

در شهر خودتان نیازمندیم.

 

تلفن تماس:  0113   163   0913  

 روح اله دست افکن