بلدرچین - سلوی کویر

آدرس: اصفهان -کاشان -آران و بیدگل ___ تلفن: 09131630113
سه شنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۴، ۲۳:۵۱ ب.ظ

بلدرچین - سلوی کویر

آدرس: اصفهان -کاشان -آران و بیدگل ___ تلفن: 09131630113

بلدرچین - سلوی کویر

تفاوت را احساس کنید.
فروش
جوجه یک روزه - تخم بلدرچین - گوشت بلدرچین – جوجه مولد – تخم بلدرچین خوراکی – تخم بلدرچین نطفه دار
و ارائه مشاوره رایگان در زمینه پرورش، خرید، فروش ایجاد شده برای اطلاعات بیشتر 09131630113 تماس بگیرید.
باتشکر روح اله دست افکن

طبقه بندی موضوعی
بایگانی
پیوندها


بلدرچین


گوشت خام بلدرچین در یخچال به مدت 2 روز، و گوشت پخته آن حداکثر 3 روز قابل نگهداری است.

برای خرید گوشت بلدرچین اول از تاریخ انقضای آن اطمینان حاصل کنید.

گوشت تازه بلدرچین باید بدون بو، کاملاً تمیز و عاری از هر گونه بقایای پر باشد و بهتر است در اولین فرصت ممکن پس از خرید، آماده مصرف شود.

اگر قصد پختن بلدرچین را تا 2 روز پس از خرید ندارید، آن را منجمد کنید. به این منظور بهتر است آن را با همان بسته بندی هنگام خرید در فویل پیچید و یا این که در کیسه فریزر گذاشته و هوای داخل آن را کاملاً خارج کنید.


روش رفع انجماد گوشت منجمد بلدرچین

هیچ گاه بلدرچین منجمد را در درجه حرارت اتاق جهت رفع انجماد نگذارید. بهتر است آن را در یخچال گذاشته تا در طول شب رفع انجماد شود؛ هم چنین می توانید با غوطه ور کردن آن در آب سرد، رفع انجماد کنید.

بدین منظور پرنده را با همان بسته بندی منجمد شده و یا با قرار دادن در بسته ای مقاوم نسبت به آب، داخل آب سرد قرار دهید و هر 30 دقیقه یک بار آب را عوض کنید. بلدرچین ظرف مدت یک ساعت یا کمتر رفع انجماد می شود.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی